Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lisää hyökkäysvoimaa Jokereiden puolustukseen

 
Lisää hyökkäysvoimaa Jokereiden puolustukseen

Jokerit on solminut puolustaja Markus Nordlundin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Joukkueen takalinjoille saapuu myös ruotsalainen suurlupaus John Klingberg, jonka sopimus kattaa ensi kauden. Molemmat pelaajat tuovat jokeripuolustukseen rutkasti lisää kiekollista osaamista.

Nordlund, 25, on pelannut kolme viimeisintä kautta TPS:ssä, jossa hän voitti Suomen mestaruuden vuosi sitten. Tämän kauden runkosarjassa Nordlund oli SM-liigan puolustajien pistepörssin kakkonen ja maalipörssin ykkönen tehoilla 16+20=36.

Eurajoelta lähtöisin oleva 195-senttinen Nordlund pelasi kauden aikana myös maajoukkueessa. Hän oli Leijonien ryhmässä joulukuussa Moskovan Euro Hockey Tourin turnauksessa ja pelasi vielä neljä maaottelua Slovakiaa ja Latviaa vastaan kevään MM-leirityksessä.

"Nordlund tuo Jokerien puolustuksen kokoa, lisää kiekollista osaamista, hyökkäysvoimaa ja erikoistilannetaitoa", kertoi liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen.

Klingberg, 18, saapuu Helsinkiin göteborgilaisseura Frölundasta. Oikealta laukova puolustaja pelasi pääosan viime kaudesta Elitserienissä ja oli myös isossa roolissa Tre Kronorin joukkueessa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Yhdysvalloissa.

Frölundan kauden päätyttyä Klingberg pelasi seuran A-nuorissa loistavat pudotuspelit, jotka päättyivät mestaruusjuhliin. Puolustaja valittiin playoffsien parhaaksi pelaajaksi. Hyvien otteiden seurauksena Klingberg debytoi A-maajoukkueessa 6. huhtikuuta ottelussa Saksaa vastaan.

”Klingberg näytti vuodenvaihteen MM-kisoissa olevansa maailman eliittiä ikäluokkansa puolustajista”, Kekäläinen kehuu.

”Dallas varasi Klingbergin viime kesänä NHL:n varaustilaisuudessa vasta viidennellä kierroksella ehkä hänen kokonsa vuoksi. Tällä kaudella moni on kuitenkin joutunut hieraisemaan silmiään Klingbergin venyttyä 186-senttiseksi pelaajaksi, jonka kiekollinen taito on huippuluokkaa”, taustoitti Jokereiden toimitusjohtaja.

Jokerien tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää