Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV otti pisteet Iittalasta

Jäähyt olivat sotkea SSV:n pelin

Trackers-SSV päättyi lauantai-iltana Iittalassa lukemiin 3-6. SSV:n viimeinen maali tuli tyhjiin. Vieraat olivat pari maalia edellä koko ottelun.

Saku Lehti sai viimeistellä SSV:n ensimmäisen maalin. Saku teki loistavan pystyjuoksun pakin paikalta takatolpille ja olikin siellä yksin saatuaan oikea-aikaisen syötön Harri Forstenilta. Tero Tiitu teki seuraavaksi aivan vastaavanlaisen maalin Mikael Järven syötöstä. Sen jälkeen Trackers alkoi kerätä rivejään ja puolustaa paremmin. Ekaan erään sai kuitenkin vielä vanha koira purra kun Pasi Halonen otti syötön keskelle eikä erehtynyt siitä enää. Syöttäjänä jalleen Mikael Järvi. Peli oli hieman hengettömän oloista kun SSV johti jo 3-0, mutta onneksi Miiro Maunula viimeisteli ekan erän loppulukemiksi 3-1.

Toiseen erään tulikin sitten jälleen valmiimpi Trackers. Harri Forsten ehti tosin alkuun iskeä lopulta voittomaaliksi jääneen osumansa, mutta Matti Manninen toi kotijoukkueelle tärkeän kavennuksen lähes heti perään. Tiitu vei vieraat jälleen karkuteille ja Risto Parikka kavensi. SSV:n toista erää leimasivat jäähyt, joita kotijoukkue ei onneksi hyödyntänyt. Mutta ei hyödyntänyt SSV:kään omia tilanteitaan ja lopulta viimeinen maali tuli kolmannessa erässä tyhjiin jälleen Forstenin mailasta.

Tero Tiitu oli tänään mukana niin hyvässä kuin pahassa. Pari maalia, pari jäähyä ja epäonnistunut rankkari; "Peli oli meidän hallinnassa alusta loppuun. Hyvin taisteli vastustaja. Vähän sai kyllä halpoja maaleja meidän nukahduksista. Varsinkin tokassa erässä olisi voinut ratkaista toiseenkin suuntaan pelin. Perus runkosarjan voitto tuli hyvällä peruspelillä, mutta maanantaina tällaisella pelillä ei voiteta." Omasta suorituksestaan Tero kertoo; "Viisikkopeli kaikenkaikkiaan on mennyt eteenpäin koko kevään ja hyvä peli oli taas. Pikku huolellisuutta maalipaikoissa vielä ja nukahdukset pois. Kiva pelata kun on löydetty hyvät roolit viisikossa ja yhteinen sävel pikkuhiljaa. Hyvä että Lax pääsi taas tauon jälkeen mukaan. Oma polvi kesti tänään täällä, se on myös hyvä mainita."

Tiedot

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.