Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team länsilohkon ykkösenä joulutauolle, Sbandy kaatui 7-6

Miesten edustusjoukkue pelasi syyskauden viimeisen ottelun tiistai-iltana Lahdessa. Vaikeaksi ennakoidussa vieraspelissä edustus sai tehdä täyden päivätyön kahden pisteen eteen, mutta joukkue piti länsilohkon piikkipaikan itsellään niukan 7-6 vierasvoiton myötä. Kajaanissa kolme maalia viimeistellyt Eero Puranen oli jälleen voiton takuumiehenä uusien hattutemppunsa Lahdessa.

SBANDY – M-TEAM 6-7 (3-3,1-1,2-3)

Kohellus alkoi jo ennen ottelua, kun alkulämmössä Åsten ja Kuokkanen törmäilevät, sillä seurauksella, että Åsten lyö silmäkulmansa maalirautoihin ja edessä on tutustuminen Lahden päivystävään sairaalaan. Varsinaiset ottelutapahtumat alkavat yhtä vauhdikkaasti, kun Sbandy iskee ensimmäisestä tilanteesta maalin vain yhdeksän pelisekunnin jälkeen.

Miesten tasoitusta saadaan odottaa aina erän puoliväliin, kunnes Laukkala onnistuu ensimmäisenä ohittamaan kotijoukkueen maalivahdin. Miehet siirtyvät ottelussa hetkellisesti johtoon, kun Aro viimeistelee Anderssonin syötöstä, mutta heti seuraavassa vaihdossa kotijoukkue kuittaa kuitenkin tasoihin. Erän viimeisellä minuutilla Sbandyn puolustaja laukoo sisäänlyönnistä suoraan päin Purasta, joka ottaa nopeasti muutaman askeleen kohti maalia ja siirtää miehet jälleen johtoon. Miehet pelaavat seuraavan vaihdon huolimattomasti ja kotijoukkue tulee jälleen tasoihin. Ensimmäiselle erätauolle mennään 3-3 tasalukemissa.

Toisen erän ensimmäisen täysosuman laukoo puolustaja Elomaa siirtäen miehet 4-3 johtoon kauden neljännellä maalillaan. Seuraava tilastomerkintä on Sbandyn kahden minuutin rangaistus, kun Lundström ajettiin vauhdilla katsomon puolelle. Onneksi loukkaantumisilta vältytään ja miehet aloittavat ylivoiman. Tehoton kaksi minuuttinen ja tilanne jatkuu hetken tasaviisikoin ennen kuin seuraava Sbandyn mies on jäähyaitiossa. Tätäkään ylivoimaa edustus ei onnistu hyödyntämään, joten tilanteena pysyy 4-3. Kotijoukkue tasoittaa vielä ennen toista erätauokoa ja kolmanteen erään lähdetään 4-4 tilanteessa.

Joukkueet jatkavat vuorotahtia maalinteossa, ensin onnistuu Itkonen ja vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Sbandy tulee jälleen tasoihin. Illan kolmannen ylivoman miehet käyttävät edukseen, kun lottovoittaja Mäkinen oivaltaa Purasen keskeltä ja Puranen laukoo pitkästä pystysyötöstä tulisesti 6-5 johtolukemat. Sama mies on asialla vajaa minuutti myöhemmin, kun Elomaa syöttää ja Puranen siirtää miehet ottelussa kahden maalin johtoon. Kotijoukkue hakee kavennusta, mutta miehet onnistuvat ohjaamaan peliä ja Sbandyn kannalta kavennusosuma syntyy liian myöhään. Loppunumeroiksi jää 7-6 edustukselle.

Miehistä parhaana palkittiin Eero Puranen (3+0).

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen oli syystäkin tyytyväinen joukkueen syyskauden viimeisen ottelun tulokseen. Kaksi pistettä parketilta ja joukkue lohkon kärkisijalla joulutauolle siirryttäessä.

-Äärimmäisen hieno voitto. Maalin voitto kasvattaa joukkuetta. Jouduttiin tosissaan taistelemaan pisteiden eteen. Pelillisesti ei kyllä jäänyt mitään kehuttavaa, mutta vain tuloksella on merkitystä. Tämä on vaikea paikka pelata, tuli mikä tahansa jengi tänne.

-Sen verran tyytyväinen olen joukkueeseen, että huomiset treenit on peruttu ja aloitetaan joululoma nyt. Muutamat omatoimiset treenit seuraavaksi ja ensi viikolla sitten jälleen kahdet yhteiset.

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat loppiaisena, kun Rusalle saapuu FCV.