Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

Antti Pihlströmille pitkä jatkosopimus Jokereihin

 

Jokerit ja Antti Pihlström ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa kolmella seuraavalla kaudella.

-Pihlström tekee voittamista edesauttavia asioita niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella kauden jokaisena päivänä. Hän on malliesimerkki huippuammattilaisesta, jonka merkitys joukkueelle on iso monella tavalla, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Pihlströmin nopeus ja energia tuovat joukkueelle tärkeän lisän, samaa voi sanoa hänen kokemuksestaan kovissa peleissä. Olemme iloisia, että jo juniori-ikäisenä Jokereissa pelannut pelaaja jatkaa seurassamme, Kurri jatkaa.

Pihlström, 33, pelasi Jokereissa tällä kaudella 37 runkosarjaottelua, joissa hän teki 7+5=12 pistettä. Hän muodosti alkukaudesta erinomaisen ketjun Mika Niemen ja Marko Anttilan kanssa. Kolmikko teki tulosta hyökkäyspäässä ja oli iso palanen myös joukkueen alivoimapelaamista.

Pihlström loukkaantui joulukuussa Moskovassa pelatussa maajoukkueen EHT-turnauksessa. Hän palasi tositoimiin pudotuspelien toisella kierroksella, mutta epäonni jatkui ja hyökkääjä loukkaantui uudelleen jo toisessa kamppailussa, eikä pystynyt enää palaamaan kaukaloon.

-Pelasimme joukkueena syksyllä loistavasti ja meidänkin kenttä toimi. Tuntui, että omat suoritukset olivat parhaita moneen vuoteen ja tästä olisi voinut tulla ihan huippukausi. Siinä mielessä tästä on hyvä jatkaa työntekoa, Pihlström kertoo.

-Viime kausi näytti, että joukkue pystyy menestymään tässä sarjassa. Toivottavasti pääsen itsekin ensi kaudella pelaamaan tärkeimpiä pelejä, koska kyllähän se harmitti, etten nyt pystynyt auttamaan joukkuetta.

Seitsemän kautta KHL:ssä pelannut Pihlström on tehnyt sarjassa 283 runkosarjapelissä 63+49=112 pistettä. Playoffseissa 69 ottelun tehot ovat 16+5=21. NHL:ssä hyökkääjällä on vyöllä 54 kamppailua Nashville Predatorsin paidassa. Jokereissa jo C-junioreissa pelannut hyökkääjä on edustanut Suomessa myös Bluesia, SaiPaa, HPK:ta ja JYPiä. 

Leijonissa Pihlström on pelannut kertaalleen olympialaisissa ja kahdeksan kertaa MM-kisoissa. Hän on saavuttanut urallaan MM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia sekä olympiapronssia. Yhteensä Pihlström on pelannut maajoukkueessa 105 ottelua tehoin 18+9=27.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



AnttiPihlström

Antti Pihlström

22.10.1984 Vantaa
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää