Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HJK sopimukseen Lum Rexhepin kanssa

HJK sopimukseen Lum Rexhepin kanssa

 

HJK on solminut sopimuksen keskuspuolustaja Lum Rexhepin kanssa. Klubin ja Rexhepin sopimus on yhden vuoden mittainen ja kattaa kauden 2016.

Viime kaudella Norjan pääsarjajoukkue Lillestrømiä edustanut Rexhepi oli koko kauden sivussa loukkaantumisen vuoksi, eikä päässyt pelaamaan yhtään ottelua norjalaisseuran riveissä. Nyt loukkaantumiset on selätetty ja Rexhepi on valmiina uuteen kauteen.

Aikoinaan HJK:n junioreista maailmalle ponnistanut keskuspuolustaja on suomalaisen jalkapalloilun ystäville tuttu nimi myös Veikkausliigasta. Liigaa hän pelasi espoolaisen FC Hongan riveissä kausina 2011-2014. Otteluita 23-vuotiaalle Suomen ja Kosovon passit omaavalle pelaajalle kertyi yhteensä 62, joissa hän onnistui maalinteossa kertaalleen. Aina vuoteen 2010 HJK:n organisaatiossa pelannut Rexhepi ei ehtinyt debytoimaan Klubin edustusjoukkueessa ennen siirtoaan Honkaan. 

192 senttiä pitkä puolustaja pelasi Hongassa myös HJK:n nykyisen päävalmentaja Mika Lehkosuon alaisuudessa. Rexhepi liittyi sopimuksettomana pelaajana Klubin joukkueharjoitteluun jo viime vuoden puolella. Sopimus on nyt allekirjoitettu ja se saa hymyn puolustajan huulille.

-Hienot on fiilikset on nyt! Täällä on tutut valmentajat ja toimintatavat ja olen päässyt hyvin mukaan jengiin. Nastaa olla takaisin Klubissa, Rexhepi iloitsee.

-Viime kaudesta jäi minulle paljon hampaankoloon, kun olin loukkaantuneena koko kauden ajan. Ensi kaudella en halua missata yhtään ottelua vammojen vuoksi. Näyttöhalut ja nälkä kasvoivat koko viime vuoden mittaan, keskuspuolustaja jatkaa.

-Henkilökohtaisella tasolla isoin tavoite on pysyä kunnossa ja auttaa HJK:ta parhaani mukaan menestymään. Joukkuetasolla Suomen mestaruus on ehdoton tavoite kotimaassa ja Eurooppa-liigassa tavoittelemme tosissaan lohkovaiheen paikkaa, Rexhepi kertoo.

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia.

Lue lisää
Jiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää