Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit varasi neljä suomalaislupausta

Jokerit varasi neljä suomalaislupausta

 

KHL:n varaustilaisuus järjestettiin sunnuntaina Moskovassa. Jokereilla oli viisi varausvuoroa, joista seura käytti neljä lahjakkaisiin suomalaispelaajiin.

Varattava ikäluokka oli tänä keväänä vuonna 1998 syntyneet pelaajat. Varattujen pelaajien KHL-oikeudet kuuluvat varanneelle seuralle 22 ikävuoteen asti. Kun pelaajalla on voimassa oleva varaus tiettyyn seuraan, muut seurat eivät voi tehdä pelaajan kanssa KHL-sopimusta. Alla Jokereiden varaukset kevään 2015 varaustilaisuudessa.

1. KIERROS, #23: MYYTIIN HK SOTSHILLE

2. KIERROS, #23: EETU TUULOLA, HYÖKKÄÄJÄ, HPK

Isokokoinen 190-senttinen Tuulola pelasi kaudella 2014-15 pääosin HPK:n A-nuorissa, joiden riveissä saavutti Nuorten SM-liigan hopeaa. Tuulola teki runkosarjassa 33 ottelussa peräti 21 maalia ja yhteensä 28 pistettä. Pudotuspeleissä hän saalisti 11 pelissä tehot 2+7=9. Tuulola pelasi kauden aikana myös alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Tuulolan isä Marko pelasi Jokereissa kaikkiaan viisi kautta ja voitti kaksi SM-liigan sekä yhden Euroopan mestaruuden 1990-luvulla.

3. KIERROS, #21: ROBIN SALO, PUOLUSTAJA, VAASAN SPORT

Espoossa syntynyt, mutta koko ikänsä Vaasan Sportin junioreissa pelannut lahjakas puolustaja teki SM-liigadebyyttinsä tällä kaudella. Hän esiintyi yhteensä neljässä ottelussa edustusmiehistössä. Salo pelasi seuran A-nuorissa 45 ottelua tehoin 10+16=26 ja oli puolustajien maalipörssin neljäs. Kausi päättyi alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa hopeisiin mitaleihin. Salon isä Robert pelasi aktiiviurallaan muun muassa Kiekko-Espoon riveissä SM-liigassa.

4. KIERROS, #23: TARMO REUNANEN, PUOLUSTAJA, TPS

Äänekoskella syntynyt puolustaja pelasi ensimmäisen kautensa Nuorten SM-liigassa ja pystyi heti nostamaan tasoaan kovemmissa peleissä. Reunanen oli TPS:n A-nuorten tehokkain puolustaja tehtyään 42 ottelussa 8+22=30 tehopistettä. Kausi päättyi turkulaisten mestaruusjuhliin. Reunanen pelasi kauden aikana myös alle 17- ja 18-vuotiaiden maajoukkueissa.

5. KIERROS, #23: OTTO KOIVULA, HYÖKKÄÄJÄ, ILVES

Koivula pelasi pääosan kaudesta Ilveksen B-nuorissa, mutta oli mukana myös A-nuorten kovassa ryhmässä hyvällä menestyksellä. Nuorten SM-liigassa hän kokosi tehot 4+6=10 pelattuaan 22 ottelussa. B-nuorissa jälki oli hurjaa, sillä Koivula tehtaili 21 pelissä 22+32=54 pistettä. Isokokoinen 190-senttinen hyökkääjä kuului kolmen muun tämän kevään jokerivarauksen tavoin alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka saavutti nuorten olympiafestivaaleilla Itävallassa pronssia.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää