Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HC West vahvistuu kahdella pelaajalla

 

HC West vahvistuu kahdella pelaajalla


Sten Toomla ja Theodotos Christou HC Westiin

HC West vahvistuu kaudelle 2013-2014 kahdella täsmähankinnalla joiden lisäksi joukkueeseen liittyy jälleen muutama GrIFK:n junioripelaaja.

Westin pitkäaikaiseen ongelmaan, vasenkätisen heittäjän puuttumiseen, löytyi ratkaisu Virosta. Sten Toomla, 24-vuotias ja 187-senttinen takamies siirtyy Westiin HC Kehrasta, jossa mies juhli tänä keväänä Viron liigan hopeamitaleita. Toomla on pelannut Suomessa aiemmin HIFK:ssa ja ÅIFK:ssa, joissa hän heitti lähes viiden maalin keskiarvolla reilut 500 SM-liigamaalia.

Thomas Lindströmin hypätessä sivuun pelihommista muodostaa Atlaksesta Westiin siirtyvä 20-vuotias Theodotos Christou Albert Georgsin kanssa liigan ehkä nuorimman maalivahtiduon. "Toto" aloitti liigauransa Riihimäen Cocksissa ja pelasi viimeiset kaksi kautta Vantaalla. Suomen poikien maajoukkueissa 48 ottelussa esiintynyt nuorukainen on Westin ex-maalivahdin Christian Segersvenin mukaan yksi tämän hetken lahjakkaimmista suomalaismaalivahdeista.

Mestareiden liigaa kreikkalaisessa A.S.E Doukasissa sekä Viron maajoukkueessakin muutaman ottelun pelanneella Toomlalla on kova halu päästä kovempiin liigoihin pelaamaan ja katsoi että West on oikea ponnahduslauta siihen. "Keskustelimme Toomlan kanssa Westiin siirtymisestä jo tammikuussa, ja olemme iloisia että siirto viimein toteutui", sanoo HC Westin manageri Kristoffer Aspelin.

IFK Ystadissa käsipallon pelaamisen aloittanut Christou kommentoi siirtoa seuraavasti: "Siirryin Westiin koska olin kuullut paljon hyvää Westin toiminnasta pelaajilta, valmennus on Suomen parasta ja tasoltaan todella ammattimaista, minkä olen jo nyt huomannut ekojen treenien aikana."

Westin valmentaja Mikael Källman pitää uudesta tilanteesta: "Toomla on erinomainen heittäjä. Ensimmäisen kerran Westissä oloaikanani meillä on vasuripakki, mikä tuo täysin uusia mahdollisuuksia ja lisää leveyttä erityisesti hyökkäyksiimme. Christou on mainio nuori ja lupaava maalivahti joka on lisäksi erittäin motivoitunut harjoittelemaan."

Nuorten maajoukkuerinkeihin kuuluvan Christoun, kanuunakevään pelanneen Albert Georgsin sekä A-junioreista rinkiin nousevan Kim Davidsonin (-95) kehityksestä tulee huolehtimaan SM-liigan taatusti rutinoitunein maalivahtikouluttajatrio. Lindströmin lisäksi maalivahtiosastoa sparraa kaudella 2013-14 kaksi muutakin entistä maajoukkuemiestä, Christian Segersven ja Tomi Kurppa.

Viime kauden joukkueesta Olle Stenius ja Benjamin Olsson lopettavat pääsarjatasolla. West kiittää kaksikkoa panoksestaan.

HC Westin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle




Dickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Dickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Käsipallon miesten SM-liigan ottelu ÅIFK – Dicken oli aseteltu pelattavaksi sunnuntaina 15.10.2023, mutta jäi pelaamatta Dickenin ilmoitettua, ettei joukkuetta saada kasaan ottelupäiväksi.

Lue lisää
Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius on valittu Dickenin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

Lue lisää
HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

Kauden 2014-15 käsipallon naisten SM-sarjan päätöskierros pelattiin keskiviikkona 4.3. ja jo ennakkoon tiedossa oli melkoista draamaa.

Lue lisää

Jani Vaskola jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana

Käsipallon naisten SM-sarjan Dicken on solminut jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Jani Vaskolan kanssa.

Lue lisää

Käsipallon joulukuun tähtipelaajat valittu

Naisten SM-sarjan joulukuun tähtipelaajiksi on valittu 2 maalivahtia.

Lue lisää

Pernilla Karlsson vahvistamaan Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta

Siuntion SIF:iä 15 vuotta edustanut Pernilla Karlsson on siirtynyt helsinkiläiseen Dickeniin.

Lue lisää