Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pirteä TPS vei ensimmäisen kohtaamisen 9-4

M-Teamin miesten liigajoukkue jatkoi harjoitusotteluja Turussa TPS:n vieraana. Vastakkain oli kaksi liigan nuoremman kaartin joukkuetta, mutta keskiviikon treenipelissä vain toinen näytti nuoruuden intoa kentällä. TPS oli alusta asti pirteämpi osapuoli ja hallitsi kenttätapahtumia käytännössä lähes koko 60 minuuttisen. Vielä kymmenen minuuttia ennen loppua tilanne on TPS:n eduksi 4-1 ja kaventuen 4-2 lukemiin, mutta viimeisen kympin suvereeni ykkönen on TPS, joka latoo loppunumeroiksi peräti 9-4.

TPS – M-TEAM 9-4 (2-0,1-1,6-3)

Ottelun avauserä on selvästi kotijoukkueen hallintaa. TPS on huolellisempi perusasioissa ja pystyy pitämään palloa useiden peräkkäisten syöttöjen avulla. M-Teamillä puolestaan suuria vaikeuksia saada ehjiä hyökkäyksiä aikaiseksi ja puolustuspäässä on nähtävissä turhaa höntyilyä. Muutama puolustajan pitkällä syötöllä lähtenyt hyvä nopea hyökkäys kilpistyy huonoon viimeistelyyn.

TPS iskee avausosuman parhaalta sektorilta reilun seitsemän peliminuutin jälkeen. Vajaa viisi minuuttia myöhemmin puolustajan pallonmenetys kääntyy miesten maalille. Ossi Rannala torjuu ensimmäisen laukauksen, mutta paluupalloon ehtii TPS-pelaaja siirtäen kotijoukkueen 2-0 johtoon.

Toisen erän alkuun kotijoukkue kasvattaa johtonsa jo 3-0 lukemiin ennen kuin M-Team pääsee maalipaikoille. Kavennusmaali nähdään ajassa 28.36, kun Antti Itkonen käyttää pallon päädyssä ja saa hyvän syötön maalin eteen. Tarkalla rannarilla pallo ensimmäisen kerran TPS-maaliin.

Toisessa erässä M-Team hakeutuu alkua hanakammin kotijoukkueen maalin taakse ja saa luotua muutamia hyviä maalipaikkoja. TPS:n peli on edelleen aktiivista ja pallo kulkee mallikkaasti kentällä. Toiselle erätauolle mennään 3-1 lukemissa.

Kolmannen erän alku noudattelee kahden edellisen erän kaavaa ja TPS siirtyy heti erän alkuminuuteilla 4-1 johtoon. Ottelun viimeinen kympillä kotijoukkue järjestää varsinaiset maalitalkoot ja vaikka hetkellisesti tilanteeksi kaventuu 4-2 on tilanne vajaa viisi minuuttia ennen loppua jo 7-3. TPS vie joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen peräti 9-4 ja M-Teamille jäi paljon parannettavaa viikon päästä pelattavaan toiseen kohtaamiseen.

M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa ei ollut tyytyväinen joukkueen ilmeeseen arki-illan vieraspelissä.

-Tänään meillä ei ollut oikea vireystaso. Valmistautuminen edellyttää, että olet mentaalipuolella tietyllä zonella ja olet valmistautunut siten, että pystyt tekemään niitä asioita, joita osaat. Nyt perusvarmatkin kaverit hukkasivat palloja.

-Selkeästi puuttui sellainen alkukantainen halu voittaa kaksinkamppailuja ja koko peli, tiivistää Kaarnamaa.

Joukkueiden toinen kohtaaminen pelataan keskiviikkona 7.9. miesten isännöidessä harjoitusottelua kello 18.30 alkaen Rusalla.

Seuran tiedot - Seuran kotisivut

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.